Traduïx

diumenge, 5 de maig del 2013

SENSE AIGUA NO HI HA VIDA


GOVERNEM AMB SENY


És alarmant la irresponsabilitat i el cinisme del PP d'assegurar que l'aigua d'Algemesí és potable i que les anàlisis avalen aquesta afirmació quan ells saben de sobres que el passat mes d’octubre els resultats de les anàlisis del Ministeri de Sanitat van demostrar que era un aigua contaminada i l'alcalde no va advertir els ciutadans que van consumir un aigua perillosa ignorant el seu risc.
Obsessionats amb el rèdit electoral, els ha preocupat més iniciar una campanya d'imatge que facilitar informació per a protegir als ciutadans de les possibles conseqüències nocives que deriven del consum de l'aigua. Això és una negligència! Ells mateixos han publicat en diversos mitjans de comunicació que estan entaulant converses amb Aigües de València per a resoldre el problema de la qualitat de la nostra aigua. Per què ho fan si és potable? En què quedem?
Com van a assumir la realitat del que està ocorrent amb l'aigua de la Ribera quan el Diputat Portaveu d'Agricultura del PP en Els Corts, Andrés Ballester, va afirmar burlant-se de més de 300.000 ciutadans, que “si els segueixen votant és perquè s'estan enverinant amb gust”. Què ha dit l'alcalde d'Algemesí per a defensar la dignitat dels qui el van recolzar ? Estarà d'acord?

Durant l'última setmana el Grup Socialista i Més Algemesí hem proposat en el ple un acord per a exigir la finalització de les obres de la potabilitzadora i la seua immediata engegada davant la necessitat urgent de resoldre el problema de l'aigua tòxica. El Partit Popular, incapaç de reaccionar davant els problemes apressants, va rebutjar ambdues propostes amb la seua majoria absoluta. La impossibilitat de fer raonar des del sentit comú a l'equip de govern demostra una vegada més que els interessos de la dreta estan per sobre de les necessitats dels ciutadans.

La seua capacitat de tergiversar la realitat es fa evident en la columna del butlletí municipal, que es distribueix gratuïtament a totes les famílies d'Algemesí, en la qual neguen l'evidència, afirmant rotundament que l'aigua d'Algemesí és potable quan les dades del Ministeri de Sanitat asseguren el contrari, a ells els preocupa més desacreditar a els qui defensem la salut dels ciutadans.

D'altra banda, aprofiten qualsevol ocasió per a manipular les informacions que no els són favorables. El Partit Socialista va acusar de ser un perill la construcció del pàrquing quan el projecte consistia en tres plantes subterrànies, projecte que van haver de modificar per algun motiu, error que va incrementar el cost. Quant a la rampa d'accés al propi aparcament, el dia que va venir la Consellera Bonig, entrem i eixim per la rampa del carrer dels Arbres perquè de la del carrer Lluís Vives no hi havia ni rastre. La porta d'accés i la rampa es van construir posteriorment. Fet que va sorprendre als mitjans de comunicació que van fer ressò de la notícia.

Com a ciutadans d'Algemesí, on residim amb les nostres famílies, és absurd afirmar que el desig dels socialistes és que l'aigua de les nostres cases siga tòxica i perillosa. Solament ments retorçades poden realitzar semblant afirmació. És cert, que en aquest moment, en el PP en general, i en el PP d'Algemesí en particular, estan nerviosos perquè les conseqüències de la seua mala gestió les estem pagant tots els ciutadans. I és cert que els qui en el seu moment van recolzar a la dreta es qüestionen ara la capacitat de govern d'aquest equip encapçalat pel Senyor García Mont qui sembla viure molt allunyat de la realitat.

La situació actual exigeix una responsabilitat política i el PP ha demostrat no estar a l'altura. Una situació d'emergència quant a l'atur, l'aigua, la sanitat, l'educació, els nostres majors, els nostres dependents, els nostres estalvis (les preferents), on tots el polítics hauríem de prioritzar la vida i els interessos de les persones per sobre dels interessos d'un partit que com el PP mor sota el pes de la corrupció i la incapacitat per a resoldre els problemes.

La Generalitat no paga als ajuntaments, als proveïdors, als dependents, a les farmàcies, als seus funcionaris (els paga Mercadona, El Corte Inglés i l'ONCE) i, a més, és incapaç de reconèixer els seus propis errors. L'accident de metre succeït el 3 de juliol de 2006 i la seua posterior recerca demostren que mai han sigut creïbles. Hem passat del glamur a la misèria gràcies a la seua política de grans esdeveniments que ha sigut un fiasco total per a l'economia valenciana. I tot açò ho han amanit amb el seu control absolut i amb total manipulació de les institucions i dels mitjans de comunicació públics.

L'estil dels socialistes no és tergiversar la realitat, és preocupar-se i defensar el dret dels ciutadans defensant l'Estat del Benestar, com així ens avala la història. El PP està destruint ara tot el que els socialistes construïm durant anys; la sanitat pública, l'educació pública, l'ajuda a la dependència, el sistema de pensions, les prestacions socials, les beques, els drets de la dona i un llarg etcètera.



Marta Trenzano
Secretària General PSPV Algemesí
Portaveu Socialista Ajuntament Algemesí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada